Alle houtwerk in en rond uw woning

Kies voor een polyvalente schrijnwerker

Iedereen die een professionele schrijnwerker in Balen of omgeving zoekt, kan nu perfect aankloppen bij VDL Woodworks. Deze specialist heeft in de loop der jaren al tal van projecten tot een goed einde gebracht en weet dan ook wat er moet gebeuren.

Van poolhouse tot ramen

U kunt zowel op hem rekenen voor uw interieur als voor uw exterieur. Zo kan hij onder meer instaan voor het installeren van een poolhouse, poorten, houten terrassen of het buitenschrijnwerk van aluminium ramen. En dat is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

Deze vakman kan aan de slag gaan met een veelvoud aan materialen en houtsoorten, volledig in de stijl van uw woning of naar uw eigen ideeën. Denk bijvoorbeeld aan trappen, trapleuningen, binnendeuren, ingebouwd kastwerk: noem maar op. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Graag meer informatie over de manier van werken van deze schrijnwerker uit Balen of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte na een bezoek ter plaatse bij u in Balen of omgeving? Neem dan gerust eens contact op met schrijnwerkerij VDL Woodworks. U krijgt snel een duidelijk antwoord.