Alle houtwerk in en rond uw woning

Kies nu voor houtskeletbouw

Heeft u al eens gedacht aan houtskeletbouw? In Balen en omgeving kunt u dat soort werken probleemloos overlaten aan VDL Woodworks. Er is daarbij geen enkele beperking van grootte en alles zal volledig van a tot z in goede banen worden geleid.

Duurzaam en recycleerbaar

Hierbij kan met andere woorden een volledig huis geplaatst worden van kop tot teen. Dat betekent dus ook de binnenafwerking, gyprocwerken, pleisterwerken en isolatie. Het voordeel van hout is dat het een relatief licht bouwmateriaal is, een belangrijk element inzake transport en verwerking.

Houtskeletbouw is een bouwmethode waarbij de dragende delen van het gebouw gemaakt zijn van een houten skelet van balken, kolommen en platen. Het wordt toegepast zowel voor woningen als voor woonblokken of nutsgebouwen. Er wordt gebruikgemaakt van een duurzaam en volledig recycleerbaar basismateriaal.

Neem gerust even contact op

Als u graag nog wat bijkomende informatie zou wensen of als u nog bepaalde vragen heeft over houtskeletbouw of schrijnwerkerij, aarzel dan vooral niet om even contact op te nemen met VDL Woodworks in Balen. Alles zal u van a tot z uit de doeken worden gedaan.