Alle houtwerk in en rond uw woning

Uitvoeren van alle dakwerken

VDL Woodworks staat garant voor de allerbeste dakwerken in Balen en omgeving. Deze vakman legt wel enkel platte daken en gebruikt daarvoor EPDM of roofing afhankelijk van uw keuze. Indien gewenst kunnen er eventueel ook lichtkoepels voorzien worden.

Ook voor dakrenovatie

Een plat dak ziet u tegenwoordig meer en meer in het straatbeeld. Dit type van daken past bij moderne woningen en is ook de oplossing bij uitstek voor aangebouwde stukken bij een woninguitbreiding. Deze vakman plaatst zowel nieuwe platte daken, maar kan ook helpen met uw dakrenovatie.

Bij VDL Woodworks worden platte daken geplaatst van de constructie tot en met de afwerking. U krijgt uiteraard een woordje uitleg over EPDM of roofing voor uw specifieke situatie. Wat betreft de afwerking kan er eventueel voor dakkoepels of lichtstraten gezorgd worden.

Vraag bijkomende inlichtingen

Wilt u een beroep doen op VDL Woodworks in Balen voor uw dakwerken? Neem zeker contact op voor bijkomende inlichtingen. Een vrijblijvende offerte is mogelijk na bespreking van uw wensen bij u ter plaatse. Uw schrijnwerkerij is hier in deskundige handen.