Alle houtwerk in en rond uw woning

Maatkasten voor uw woning

U wilt graag uw spullen op een goede manier kunnen opbergen zonder dat er al te veel ruimte verloren gaat? Kies dan nu voor de maatkasten in Balen en omgeving die VDL Woodworks voor u in elkaar kan puzzelen. Ze zijn helemaal afgestemd op uw wensen.

Van inbouwkast tot dressing

Als u interesse hebt in maatkasten, komt deze specialist eerst bij u langs om uw behoeften te leren kennen. Met dit als basis stelt hij dan een vrijblijvende offerte op. Keurt u deze goed, dan volgt de productie in zijn atelier. Vervolgens wordt alles vakkundig in uw woning geïnstalleerd.

Het materiaal is volledig volgens uw eigen voorkeur. Zo kan er aan de slag gegaan worden met massief hout of plaatmateriaal. Binnen deze verschillende materialen zijn er dan ook nog heel wat uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. U kunt kiezen voor inbouwkasten, dressings en keukenkasten tot losstaande meubelstukken. 

Vraag gerust meer informatie

Heeft u interesse in de schrijnwerkerij van VDL Woodworks in Balen en omgeving? Neem contact op voor meer informatie over de maatkasten of voor een vrijblijvend prijsvoorstel na een bezichtiging bij u ter plaatse. U zult tevreden zijn over het resultaat.