Alle houtwerk in en rond uw woning

Kies nu voor keukens op maat

Zoekt u een schrijnwerker die de eerste keuken van uw nieuwbouw kan maken en plaatsen? Of wilt u uw oude keuken vervangen door een nieuwe maatkeuken met alles erop en eraan? In beide gevallen zit u goed. VDL Woodworks is al jarenlang gespecialiseerd in keukens op maat in Balen en omgeving. 

Inclusief keukenkasten en leidingen

Als u samenwerkt met deze specialist voor keukens op maat, bent u betrokken bij het volledige project van concept tot de gedetailleerde afwerking. Niet alleen de keukenkasten en het schrijnwerk neemt hij op zich, maar ook alle andere werken zoals leidingen, elektriciteit, betegeling en de keukentoestellen.

Hij doet dit werkelijk van begin tot eind, volledig zoals u het wenst. Doorheen de jaren heeft hij immers een ruime expertise opgebouwd in verschillende keukenstijlen: van modern en design tot landelijk en klassiek en alles daartussen.

Neem gerust contact op

Heeft u interesse om uw woning tot in de puntjes af te werken met een keuken op maat of andere schrijnwerkerij? Neem gerust eens contact op met VDL Woodworks in Balen en omgeving. Vrijblijvende offertes zijn mogelijk na een bezoek ter plaatse.