Alle houtwerk in en rond uw woning

Installeren van deuren op maat

Wist u dat het maken en plaatsen van deuren op maat in Balen en omgeving nu ook tot het takenpakket behoort van VDL Woodworks? Werkelijk alle mogelijke binnendeuren kunnen zo aangepakt worden, dat kan zowel gaan om houten deuren als om glazen deuren.

Jarenlange ervaring

Graag komt deze specialist even bij u langs om de situatie tot in detail te bekijken, de nodige opmetingen te doen, te luisteren naar uw wensen en u gedetailleerd advies te geven. Niet voor niets heeft hij al jaren ervaring op de teller, die hij graag in de schaal werpt.

En daarbij kunnen zelfs schuifdeuren perfect in elkaar gestoken en geïnstalleerd worden. Het enige wat deze expert niet voor zijn rekening kan nemen, zijn de voordeuren voor woningen. Maar hij is verder dus wel van alle markten thuis.

Vraag snel meer informatie

Indien u nog een of andere vraag zou hebben of nog wat meer informatie wilt aanvragen over uw deuren op maat of andere schrijnwerkerij, dan loont het zeker de moeite om even contact op te nemen met deze vakman. VDM Woodworks uit Balen heeft in de loop der jaren tal van projecten tot een goed einde gebracht.