Alle houtwerk in en rond uw woning

Gevelbekleding van a tot z

Na verloop van tijd heeft uw woning een grondige opknapbeurt nodig en dan mag zeker de gevel niet uit het oog verloren worden. Gelukkig staat VDL Woodworks paraat om uw gevelbekleding in Balen en omgeving aan te pakken met de nodige ervaring. Uw huis zal er weer als nieuw uitzien.

Met verschillende materialen

U kunt daarbij kiezen voor heel wat verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld hout, crepi, rockpaneel of gevelbeplating. Maar zoals bij alles wat deze vakman uitvoert, ligt de focus wel op hout. U kan er uw woning werkelijk een totaal andere look mee geven.

Gevelbekleding is de manier bij uitstek om het uitzicht van uw woning naar een hoger niveau te tillen. Verder heeft gevelbekleding ook een praktische functie. Het beschermt uw woning tegen invloeden van buitenaf en is ideaal om te combineren met isolatie. Zo bespaart u ook op uw energiefactuur.

U krijgt deskundig advies

VDL Woodworks, uw schrijnwerkerij uit Balen, begeleidt uw keuze graag met deskundig advies. Deze vakman bekleedt gevels van nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Graag meer info over de gevelbekleding? Neem gerust contact op. Vrijblijvende offertes zijn mogelijk na een bezoek bij u ter plaatse.